SCANDI TRAMPOLÍNA  Performance 305 CM 10FT + SÍŤ + ZEBŘÍK Zobrazit v plné velikosti

SCANDI TRAMPOLÍNA Performance 305 CM 10FT + SÍŤ + ZEBŘÍK

Německa Trampolina 305cm/10FT s vnitřní ochrannou sítí+žebřík

Více informací

5179

5 Produkty je na skladě

4 099,00 Kč

Zelená trampolína .Německa kvalita Best For Sport Performace. 305 cm s vnitřní ochrannou sítí, žebříkem a krycí plachtou a nosností 130 kg. Trampolína má celou řadu vylepšení pro zvýšení bezpečností a užitné hodnoty a použití kvalitnějších materiálů zajišťuje delší životnost všech zvláště měkkých částí trampolíny (popis níže)

Obsah krabice: kompletní zahradní trampolína včetně bezpečnostní sítě, polstrovana madla, pružinový kompresor pro napínání trampolínových pružin, .

Rám: rám vyrobený z žárově pozinkované oceli je odolný proti oxidaci, extrémně pevný ..

Síť - vnitřní ochrannou síť kterou lze odstranit několika jednoduchými kroky (systém rychlého skládání) a bez nářadí. Pro maximální bezpečnost je síť připevněna k pružinovému lůžku pomocí provazku. Síť vyrobená ze zvlášť odolného materiálu. Tyče, které sahají až k podlaze, jsou po celém rámu trampolíny zajištěny šroubovými spoji.

Kryt hrany: PVC + PE, vysoce kvalitní materiál. Šetrné k životnímu prostředí, odolné vůči světlu a silné PVC (310 g / m²), vodotěsné, odolné proti korozi a UV záření, dlouhá životnost. Šířka: 25 cm, ideální ochrana proti pružinám a rámu. Vnitřní pěna: vyrobena z PE, 130 kg / m³, lehká, lepší pružnost, pohodlná, bezpečná a robustní.

Skákací podložka je vyrobena z PP a je proto velmi odolná. Skákací podložka je k trampolínovému rámu připevněna vysoce kvalitními ocelovými pružinami. Trampolína je testována společností Intertek a GS. Nosnost je 130 kg. Extrémně stabilní nohy (trampolína se nezvedá).